Over Ons

Desie van snoep bestellen

De website snoep-bestellen.nl is opgericht met de ambitie om het jou als zoetekauw makkelijker te maken om de juiste keuze te maken tussen de vele verschillende soorten snoep. Ons doel is om jou te voorzien van de nodige informatie, zodat je altijd het beste snoep kunt bestellen.

Wij geven aan meer dan 10.000 snoepliefhebbers per maand onafhankelijk advies over de lekkerste snoepjes.

Onze experts zijn dagelijks bezig met het proeven en beoordelen van de nieuwste snoepjes en delen hun bevindingen op een eenvoudige en begrijpelijke manier. We begrijpen als geen ander dat het kiezen van het juiste snoepje een lastige opgave kan zijn en willen jou daarom graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Op onze website vind je een uitgebreid assortiment aan snoepjes, van zure matten tot chocoladeletters en van spekjes tot lolly's. We streven ernaar om jouw zoete leven zo makkelijk mogelijk te maken!

Kom in contact met snoep bestellen

Bij snoepbestellen.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan snoep en zoetigheden, waaronder lolly's, zure matten, chocoladeletters en spekjes. We bieden producten van verschillende merken zoals Haribo, Red Band, Cadbury en Mentos.

Onze webwinkel bestaat al jaren en is uitgegroeid tot een van de populairste snoepwinkels van Nederland, België en Duitsland.

Als je op werkdagen bij ons bestelt, dan wordt je snoep vaak de volgende dag al bezorgd. Je kunt je bestelling volgen via een traceercode van PostNL en we houden je op de hoogte van de bestelstatus via e-mail.

Geopend

Eke dag 24 uur!

Lokatie

Op de website geen bezoek op lokatie!

Contact

sabrina@snoep-bestellen.nl

Snoep bestellen komt graag in contact met jouw

We horen graag van je bij snoep-bestellen.nl! Vul ons contactformulier in als je vragen hebt over ons assortiment, bestellingen, verzendingen of betalingen. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om eventuele problemen op te lossen. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al je vragen te reageren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier!