Takis Nitro

Takis chips

Maak je klaar voor een smaakexplosie die je smaakpapillen zal doen ontbranden! Takis Nitro is een sensationele snack die je meeneemt op een avontuurlijke reis van intense smaken en verrassende texturen. Elke hap is als een explosie van smaak die je niet wilt missen. Of je nu een fan bent van pittig eten of gewoon op zoek bent naar iets nieuws en opwindends, Takis Nitro is de perfecte keuze voor jou.

Unieke smaakbeleving: Takis Nitro staat bekend om zijn unieke en gedurfde smaakprofiel. Het begint met de kenmerkende maïssmaak van de knapperige rolletjes, gevolgd door een intense kick van kruiden en specerijen. Maar daar houdt het niet op! Wat Takis Nitro echt onderscheidt, is de toevoeging van een pikante limoensmaak die een verfrissend contrast vormt met de intense hitte. Het is een smaakcombinatie die je smaakpapillen uitdaagt en prikkelt, en je verlangen naar meer stimuleert.

Knapperige textuur: Naast de explosieve smaken biedt Takis Nitro ook een verrukkelijke textuur die je eetervaring naar een hoger niveau tilt. De rolletjes zijn gemaakt van knapperige maïs en hebben een unieke vorm die perfect is om in te bijten. Terwijl je je tanden erin zet, voel je de bevredigende crunch die je alleen bij Takis Nitro vindt. Het is een ware traktatie voor je zintuigen, waarbij de combinatie van smaak en textuur een onweerstaanbare snackervaring creëert.

Geschikt voor pittige snackliefhebbers: Als je van pittig eten houdt, dan is Takis Nitro jouw ideale metgezel. De kruiden en specerijen die worden gebruikt in de unieke kruidenmix van Takis Nitro, zorgen voor een serieuze pittigheid die je smaakpapillen op de proef stelt. Het is de perfecte snack voor diegenen die op zoek zijn naar een kick en graag hun smaakgrenzen verleggen. Maar wees gewaarschuwd, Takis Nitro is niet voor bangeriken. Het is een intense snack die je hart sneller doet kloppen en je smaakervaring naar een geheel nieuw niveau tilt.

Veelzijdigheid en gemak: Takis Nitro is niet alleen een geweldige snack om solo van te genieten, maar het is ook een fantastische aanvulling op allerlei soorten gerechten en bijeenkomsten. Voeg wat Takis Nitro toe aan je taco’s of burrito’s voor een extra kick en textuur. Of serveer ze als een gedurfde en smaakvolle toevoeging aan je volgende feestje. Takis Nitro wordt geleverd in een handige hersluitbare verpakking, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen voor onderweg, naar school, naar het werk of waar je ook maar naartoe gaat. De hersluitbare verpakking zorgt ervoor dat de Takis Nitro lang vers blijven, zodat je op elk moment kunt genieten van die explosieve smaak.

Kwaliteit en authenticiteit: Bij Takis staat kwaliteit hoog in het vaandel, en Takis Nitro is daarop geen uitzondering. Elk rolletje is zorgvuldig gemaakt met hoogwaardige ingrediënten om de beste smaak en textuur te garanderen. Bovendien is Takis Nitro trots op zijn authentieke Mexicaanse smaak, geïnspireerd door de rijke culinaire tradities van Mexico. Elke hap neemt je mee op een culinaire reis naar de levendige smaken van de Mexicaanse keuken.

Een snack voor iedereen: Hoewel Takis Nitro bekend staat om zijn pittige smaak, is het ook een snack die iedereen kan waarderen. Als je van een milde pittigheid houdt, kun je nog steeds genieten van de heerlijke smaken van Takis Nitro, terwijl je het pikante niveau beheerst. Het is een snack die zowel volwassenen als kinderen kunnen waarderen, en die een leuke en smaakvolle toevoeging vormt aan elke gelegenheid.

Ingrediënten Takis Nitro

Maïsmeel, Plantaardige olie (koolzaad en palm, TBHQ), Kruidenmix [suikers (maïsmaltodextrine, dextrose, suiker), zout, citroenzuur, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, allurarood (kleurstof), paprika-extract, cochenille (kleurstof), indigotine (kleurstof), appelzuur, gehydrolyseerde gist, siliciumdioxide, calciumsilicaat, kaliumchloride], Water.

Voedingswaarde Takis Nitro

Per 100 Gram

 energie 2228kJ/533Kcal, vet 28g (waarvan verzadigde vetzuren 8,1g), koolhydraten 62g (inclusief suikers 2,4g), eiwit 5,6g, zout 2,8g.

Inhoud

113 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Takis Nitro” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *